Cristoiu îl ironizează pe Buşoi: ‘E pe post de Carmen Iohannis’

0
340

kibusoi-mediafax-foto-andreea-alexandru

Cu puţin timp înainte ca PNL să-şi stabilească oficial candidatul la Primăria Capitalei, preşedintele Iohannis a decis să-l invite pe unul dintre pretendenţii liberali, europarlamentarul Cristian Buşoi, într-o vizită la Institutul Astronomic. Fără nicio altă explicaţie logică, toată lumea a tradus gestul preşedintelui ca o susţinere “pe faţă” pentru Buşoi în cursa internă din PNL. Nu au lipsit nici ironiile, jurnalistul Ion Cristoiu afirmând că Buşoi este pe post de Carmen Iohannis.

“Marți, 8 decembrie 2015, am ajuns să-mi dau pumni în cap pentru c-am criticat prezența lui Carmen Iohannis alături de președinte la ieșirile publice ale acestuia. Marți, 8 decembrie 2015, a Klaus Iohannis a făcut o vizită în București fără Carmen Iohannis. A fost însoțit, în schimb, de Cristian Bușoi, sigur candidat la PNL la Primăria Bucureștilor.

De ce a fost ziua de marți, pentru mine, una de răsturnare sufletească? Marți, 8 decembrie 2015, mi-am zis: Dumnezeule! Te pomenești că urmare a criticilor primite pînă acum Klaus Iohannis va ieși de acum încolo în lume însoțit de Cristian Bușoi în loc de Carmen Iohannis?!

Traian Băsescu a zis că Mutul a însoțit Mortul prin București. Eu spun că în acest caz Cavoul (Klaus Iohannis e țeapăn și solemn ca un cavou de pe aleea centrală a cimitirului Bellu) a însoțit prin București Mortul (cu toată străduința sa de a trece drept viu, Cristian Bușoi e un Mort în materie de carismă. N-ar face să tresară la trecerea sa nici măcar Babele din Bucegi, care, bătrîne cum sunt, s-ar uita și la un drum comunal, numai tînăr să fie). Își poate cineva imaginea o mai mare nenorocire pentru poporul român?!”, scrie Cristoiu pe blog.

LEAVE A REPLY