Adrian Năstase, audiat la Parchetul General

1
361

adrian-nastase-condamnat

Fostul premier Adrian Năstase a ajuns joi dimineaţa, înainte de ora 10, la Parchetul General. Acesta a declarat că a fost chemat pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul mineriadei din 1990.

“Sunt invitat ca martor. O să văd care sunt chestiunile care interesează în acest dosar, dacă pot să ajut cu ceva”, a spus Adrian Năstase, la intrarea în sediul Parchetului.

El a arătat că în iunie 1990 răspundea de relaţiile externe din cadrul FSN şi nu era demnitar al statului român.

Întrebat cum a văzut el Mineriada, fostul premier a spus că acest lucru probabil va putea fi citit într-o viitoare carte pe care o va scrie, fiind o chestiune “mult mai complicată”.

“De altfel puteţi să vedeţi câteva dintre comentariile mele dacă o să citiţi ‘România după Malta’, dar nu toate cele zece volume, dar primele două ar fi foarte interesante”, a susţinut Adrian Năstase.

1 COMMENT

  1. Don’NASTASE , DACA ‘TE MAI ASCUNDE’ – SCRIE O CARTE (evident – stiintifica) IN CARE SA EXPLICI SI CUM TRAGAND UN CARTUS (calibrul 9mm.) FACE TREI ORIFICII IN CORPUL UMAN. (ori ti le-a facut doctorul cu cateterul). DE ‘ATUNCI’ VREAU SA TE INTREB , DAR NU AM VRUT SA DAU DOVADA DE ‘CRUZIME’… IARTA-MA !

LEAVE A REPLY