Vodca Absolut oferă abonamente la UNTOLD 2016, cu noua editie limitata de sticle Absolut Electrik (P)

0
258

absolut untold

În luna decembrie, ABSOLUT lansează o surpriză pentru toți iubitorii de muzică. Începând cu data de 14 decembrie, vor fi puse în vânzare, în număr limitat, 1.000 de pachete speciale ce conțin una dintre cele două sticle din noua ediție limitată ABSOLUT Electrik, împreună cu un abonament la UNTOLD Festival 2016.

Pachetele ABSOLUT care vor spune povestea celui mai așteptat festival din România vor putea fi achiziționate în exclusivitate de pe platforma de shopping online Supermarket eMAG, în parteneriat cu MEGA Image. Pachetul va fi disponibil la un preț special, de 300 lei, cu TVA inclus.

Cei care vor cumpăra din timp sticla de ABSOLUT Electrik împreună cu abonamentul UNTOLD 2016 vor avea parte de o experiență inedită de festival: în perioada 4-7 august 2016, orașul Cluj-Napoca.

Ediția limitată ABSOLUT Electrik, disponibilă în culorile metalice albastru și argintiu.

Despre promoție:

Oferta este valabilă începând cu data de 14 decembrie ora 14.00, în cuantumul a 1.000 de pachete, disponibile doar in Supermarketul eMAG.
1 pachet contine: 1 sticlă ABSOLUT Electrik 0.7 L + 1 abonament (pentru o singură persoană) la Festivalul UNTOLD în 2016
Un singur client nu poate achizitiona mai mult de 4 pachete.
ABSOLUT Electrik există în două variante, Blue și Silver, care se distribuie aleator, fără posibilitatea alegerii uneia dintre variante în prealabil
Transportul este gratuit

Sursa: Metropotam

LEAVE A REPLY