DEZVĂLUIRE din PSD: Dragnea l-a forțat pe Ponta să demisioneze, e BLAT cu Iohannis

5
3097

DRAGNEA PONTA

În PSD apele nu sunt liniștite! Liviu Dragnea încă este contestat, iar unii lideri îl acuză de blat cu Klaus Iohannis și, mai grav, spun că l-ar fi forțat pe Victor Ponta să-și dea demisia.

Cristian Toader Pasti, fost primar în Târgu-Cărbunești, și unul dintre liderii PSD din Gorj, a lansat un atac fără precedent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

”În momentul în care Liviu Dragnea a ajuns în fruntea partidului am fost sigur că Victor Ponta nu va mai sta mult ca premier. El e condamnat de o primă instanță, nu știu ce va fi în viitor, putea să stea deoparte până își lămurea situația. Dragnea a trecut partidul în Opoziție. El a anunțat primul demisia lui Victor Ponta, înainte ca acesta să vină să spune. Nu cumva Dragnea, în discuțiile cu Iohannis, și-a negociat anumite lucruri schimbându-l pe Ponta? El a fost condamnat în prima instanță și că, dacă s-ar putea aranja anumite lucruri, noi să trecem în Opoziție și Victor Ponta să nu mai fie premier. PSD trece printr-un dezastru, a pierdut toată puterea în țară.

Ca să vii să iei un partid care e la putere și să-l treci în Opoziție și să votezi tot ce vrea Cioloș mi se pare de neacceptat. Ponta a fost forțat să-și dea demisia, iar Dragnea a trecut partidul în Opoziție ca să-și rezolve anumite probleme. Eu nu-l simpatizez pe Dragnea, nu fac nicio campanie cât timp e el la conducere. Noi suntem bezmetici, nu știm ce e cu noi. Mi se pare că e blat când vii și spui mereu că ”domnul Iohannis are dreptate, domnul Iohannis spune foarte bine, suntem de acord cu domnul Iohannis”. Cum mă simt eu, ca pesedist, când văd că ești cu Iohannis, când am luptat la baionetă împotriva lui?”, a spus Pasti la Radio Infinit.

Sursa: stiripesurse.ro

5 COMMENTS

 1. Santajul era evident pentru toata lumea, Ponta nu avea nicio vina in legatura cu Colectivul. Momentul ales pentru demisie a lasat sa se vada cusatura alba. Oricum,datorita lui Ponta avem salarii marite si TVA scazut ,chiar daca economistii nu vedeau aceasta posibilitate. Nu am fost fana lui Ponta si nici PSD.,dar il regret pe Ponta.

 2. Da Liviu Dragnea,un libidinous fara scrupule si nerusinare dupa ce a fost promovat de Ponta,nesintitul prin caracterul lui inuman s-a intors inpotriva celui ce la promovat unindu-se cu Sasalaul in speranta ca va scapa de pusvarie. Nu sunt afiliat nici unei formatiuni politice,dar nu pot trece cu vederea cand vad cat de tradatori pot fi unii conationali de a-I nostrii.Rusine Liviu Dragnea. Meriti palme din partea PSD*ului iar tanarul Sturza a procedat correct. Demisia tradatorule.

 3. Numai cine nz vrea nu vede ”blatul” lui dragnea cu iohannis !
  Faptul că a candidat singur pentru postul de Preş.al P.S.D.după ce Victor Ponta a demisionat este o dovadă că a vrut să fie sigur că pune mâna pe PSD .
  Deşi sunt membru activ într-o org.locală municipală ,nu pricep cum ”grei” celui mai mare partid din ţară,îl lasă pe pd-istul dragnea să facă ce vrea cu şi în PSD ???
  Nu mai niciun dubiu că social-democtaţia română va devenii ”istorie”!
  Păcat !
  Numai Victor Ponta mai poate reface PSD fără dragnea,zgonea,c.ivan,şi alte lepre !Felicitări lui Mihai Sturzu pentru verticalitatea lui şi propunerea făcută lui dragnea să se autususpede fiind inculpat penal cu condamnare cu suspedare !

LEAVE A REPLY