Alertă cu BOMBĂ la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Călătorii au fost evacuaţi

0
1581

Panică la metrou, la stația Piața Unirii! La ora 17.20 s-a dat alarmă, iar călătorii stației Piața Unirii 1 au fost evacuați după ce un călător a anunţat existenţa unui pachet suspect lângă un coş de gunoi. De câteva minute circulația trenurilor a fost reluată, coletul cu pricina fiind doar o cutie goală de carton.
Alarma_bomba_b01c92327e

UPDATE: 17.50 A fost reluată circulația la metrou după ce echipa de geniști a constatat că pachetul suspect era inofensiv.
UPDATE: 17.40 O echipă de pirotehnişti a ajuns la fața locului pentru a studia pachetul suspect și eventual, pentru a dezamorsa bomba.
La difuzoarele din stația de metrou Piața Unirii 1 s-a anunțat alarmă și evacuare după ce, în urma unui telefon anonim s-a aflat că ar putea fi amplasată o bombă pe peron. O cutie de carton suspectă a fost remarcată lângă un coș de gunoi de pe peron. Călătorii au fost sfătuiți să folosească cealaltă magistrală de metrou, Pipera-Berceni și să evite tronsonul 1.
Câțiva reprezentanți ai serviciului de securitate din incinta stației au blocat intrarea în Magistrala 1 și au direcționat călătorii spre ieșiri sau spre celălalt tronson. Panica s-a instalat și în doar câteva minute călătorii s-au bulucit spre ieșiri. Câteva mașini de la brigada specială au fost anunțate și au pornit spre stația de metrou.

 

LEAVE A REPLY