Becali pune pe masa Astrei 2 milioane de euro pentru 4 jucători! Ce fotbalişti vrea Steaua

0
342

CONFERINTA DE PRESA GIGI BECALI

Aşa cum a promis după ce l-a numit pe Reghecampf, Gigi Becali va investi masiv în periaoda de pauză din iarnă pentru a consolida lotul Stelei. Potrivit DolceSport, finanţatorul roş-albaştrilor a pregătit 2 milioane de euro pentru 4 fotbalişti de la liderul Astra.

Alibec, Găman, Enache şi Junior Morais sunt cei patru jucători doriţi de Steaua. Conform sursei citate, Astra a confirmat oferta venită de la Becali, însă o decizie în acest caz este foarte greu de luat.

Marius Şumudică, antrenorul giurgiuvenilor, a declarat că va demisiona dacă fotbaliştii săi ajung la Steaua. Pe de altă parte, Budescu a primit şi el o ofertă de 1,1 milioane de euro din ţările arabe, astfel că dacă Astra va da drumul la nu mai puţin de 5 jucători de bază şansele echipei de a contina lupta la titlu scad substanţial.

Cine sunt cei patru jucători doriţi de Laurenţiu Reghecampf:

Valerică Găman – are 26 de ani, este fundaş central şi are 11 selecţii la naţionala României. A fost lansat de Universitatea Craiova şi acum este cotat la 1,5 milioane de euro

Denis Albec – 24 de ani, atacant, cotat la 1,3 milioane de euro. Plecat de la Farul la Inter la doar 18 ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1, dar şi printre cei mai dificili. A mai fost dorit de Steaua şi în vară, alături de De Amorim, dar atunci nu s-au înţeles la bani.

Gabriel Enache – poate juca pe toată banda dreaptă, inclusiv pe postul de fundaş lateral. Are 25 de ani, este cotat la două milioane de euro şu a fost selecţionat de trei ori la naţionala României. În acest sezon a dat două goluri şi şase assit-uri în 28 de apariţii

Junior Morais – joacă la Astra din ianuarie 2011 şi este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din lotul lui Marius Şumudică. Are 29 de ani şi este cotat la 2,5 milioane de euro.

sursa: prosport.ro

LEAVE A REPLY