ISIS, ameninţare apocaliptică la adresa Occidentului: Bătălia finală se dă la Roma – VIDEO

0
295

Islamic-State-2550541

Statul Islamic a difuzat o nouă înregistrare video de propagandă, în care apare viziunea apocaliptică a unei înfruntări finale cu Occidentul, care include şi imagini cu jihadiştii care înaintează spre Colosseumul din Roma. În imagini apare şi basilica Sfântul Petru din Vatican, scrie stiripesurse.ro.

Înregistrarea video intitulată “Întâlnire la Dabiq” se concentrează pe noţiunea de bătălie finală pentru dominaţie globală, în care “credincioşii” ISIS vor lupta cu “cruciaţii” occidentali în capitala Italiei. Realizat în Irak, filmul prezintă trupele de şoc ale grupării teroriste şi autovehicule blindate.

Înregistrarea prezintă şi o scenă bizară, cu un militant ISIS călare, dar şi scene cu jihadişti care se îmbrăţişează înainte de a pleca în misiuni sinucigaşe. Pe măsură ce aceştia se îndepărtatea, pe ecran apare mesajul “La revedere camarazilor”.

La un moment dat, 60 de steaguri naţionale apar în film. Aparent, acestea reprezintă ţările împotriva cărora ISIS susţine că este în război. Filmarea este realizată cu o dronă, iar naratorul descrie cum militanţii ISIS o să distrugă cetăţile cruciaţilor. “Aceasta este ultima voastră cruciadă. Data viitoare, noi vom fi cei care vom duce bătălia pe teritoriul vostru”, spune naratorul, potrivit Daily Mail.

LEAVE A REPLY