Băsescu, naşul fiului prinţului Paul. Ce implicare spune că are în cazul de corupţie

0
412

botez

DNA în anchetează pe autointitulatul prinţ Paul (Paul Philipe Al României în acte) pentru cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul retrocedării de terenuri în zona Băneasa, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro. Curtea de Apel Braşov l-a plasat pe acesta în arest la domiciliu.

“Prinţul” Paul este cunoscut şi pentru legăturile sale cu Traian Băsescu. Fostul preşedintele este naşul fiului “prinţului” Paul, pe care la botezat în 2010. După reţinerea aşa-zisului prinţ de procurorii DNA, Băsescu a fost întrebat pe Facebook de părere are despre acest caz. Fostul şef de stat s-a arătat iritat de întrebare.

“Nu îmi este fin. I-am botezat copilul. Oricine răspunde pentru faptele lui. Dar pot să vă întreb ceva? Dacă un frate sau o soră a dvs. ar comite o ilegalitate aţi considera că şi dumneavoastră sunteţi vinovată? Mai am o problemă, oare de ce credeţi că nu a apelat la mine pentru recuperarea averii mai ales că părea dispus să ofere 50-80 la sută din bunurile recuperate? Nu cumva pentru că eu nu mă implicam în trafic de influenţă? O sugestie, nu staţi doar pe A3”, i-a răspuns Băsescu românului care l-a întrebat doar ce părere are despre acest caz.

LEAVE A REPLY