Ce planuri are Elena Udrea pentru Sărbători

0
280

elena-udrea-oala-sarmale

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea, implicată în dsarul „Gala Bute”, a fost sosit luni dimineata la ICCJ unde a contestat măsura controlului judiciar la care este supusă în acest moment.

Elena Udrea a oferit câteva declarații la ieșirea de la Înalta Curte spunând că speră se fie corectate greșelile legate de cauțiune.

„Mi-am exprimat speranta ca totusi Inalta Curte si CCR vor corecta aceste greseli pe care noi, politicienii, nu ne mai putem astepta la nimic in sensul corectarii acestor erori. In privinta cautiunii, exista anumite cuantumuri. Parchetul pune cautiuni foarte mari in timp ce instantele de judecata nu fixeaza cautiuni sau fixeaza cautiuni foarte mici. Este impredictibila aceasta prevedere din Codul de procedura”, a spus Udrea.

De asemenea, Udrea a ținut să spună că a corectat și informațiile legate de declarațiile Alinei Bica.

„Am corectat aceasta informatie referitor la faptul ca Alina Bica mi-ar fi spus si in al doilea rand, nu e vorba de 2011. Cred ca ce e important si am vazut ca a plecat intr-o directie gresita, in ce am gresit in jurnalul pe care l-am scris, relevant mi s-a parut ca presedinetle Romaniei in functie putea sa fie ascultat. Nu cred ca dvs. ati vazut cu George Bush sau cu Sarkozy sau cu presedintii in functie. A fost un mare scandal in Germania cu ascultarea doamnei Merkel. Nu comentez mai mult, insa, inca o data, important e la acest moment, la acest incident, in aceasta situatie, daca presedintele Romaniei in functie era ascultat chiar si folosindu-se un intermediar”, a spus Udrea.

Despre panurie pe care le are de Sărbători, Elena Udrea a subliniat că măsura controlului udiciar nu ii permite să părăsească Bucureștiul, dar va participa la unele obiceiuri specifice acestei perioade.

„De Craciun? Ce am facut in fiecare an si anume o sa tai un porc si o sa mananc cozonac. Nu schiz, spre rusinea mea. Doi, am control judiciar cu limite pe Bucuresti, deci nu pot sa ies. La munte, la Bucuresti, e la fel pentru mine. Stau in Bucuresti. Am sa particip (n.r. – taierea porcului), nu fiindca sunt mare amatoare dar asa e traditia. O sa fie o stire dar chiar stiu sa gatesc. Sunt bine, nu am nimic sa-mi doresc in mod special (n.r. – intrebata ce isi doreste de Craciun). In primul rand as vrea sa fie sanatoasa (n.r. – referitor la mama ei), sa aiba puterea sa duca toata greutatea acestor timpuri si o sa petrec cu ea sarbatorile. Probabil o sa-mi aduca cozonaci, cozonaci nu stiu sa fac”, a spus Udrea.

LEAVE A REPLY