Dan Voiculescu a ajuns un scriitor prestigios. E deja la a VII-a carte scrisă în penitenciar

0
416

DAN-VOICULESCU-FANE-143

Dan Voiculescu a devenit deja un prodigios scriitor. Scrie lucrare după lucrare în speranța că pedeapsa i se va reduce simțitor și va ieși mai repede de după gratii.

Între 1983 și 2014 (momentul în care a fost încarcerat), Dan Voiculescu a publicat 19 cărți, iar în anul petrecut în Penitenciarul Rahova a publicat deja șase cărți, a șaptea fiindu- i aprobată recent de către comisia închisorii, relatează evz.ro

Până acum i-au apărut lucrările:

-„Economia românească” ,

-„A patra cale”,

-„Dezvoltarea economică durabilă”,

-„Omenirea, încotro?”,

-„Investiții străine directe, vector al dezvoltării economice”

-„Managementul riscului la accesarea și gestionarea fondurilor europene”.

Autorul își micșorează astfel pedeapsa cu 30 de zile pentru fiecare carte publicată. Ținând cont de ritmul de publicare, la 10 cărți editate, plus una-două luni cât mai câștigă cu munca, Voiculescu ar putea ieși condiționat din închisoare în decembrie 2016.

Conform legii, el trebuie să execute minimum 40 de luni din pedeapsa de 10 ani primită, pentru a putea fi eliberat condiționat. Din acest minim se scade perioada câștigată cu publicarea cărților și cu munca. Reamintim că Voiculescu a intrat în temniță, în august 2014, fiind condamnat zece ani pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Agroalimentare.

CARTE VOICULESCU

LEAVE A REPLY