Baronul Dragnea le-a pregătit colegilor din PSD o partidă de vânătoare. Care este motivul

0
222

dragnea

Liviu Dragnea i-a convocat, joi, pe o parte din liderii județeni și centrali ai PSD, la o întâlnire informală de partid la Turnu Măgurele, unde se va discuta în principal despre strategia pentru alegerile locale din 2016. Liderul PSD le-a pregătit colegilor săi și o partidă de vânătoare, au declarat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Social-democrații vor aborda, începând cu joi seara, situația candidaților PSD în județele de foc, situația partidului în București precum și politica de alianțe pentru locale, spun surse din partid. Subiectul alegerilor arde pentru că la cea mai recentă ședință a liderilor PSD, acesta a fost ratat din cauza dezbaterilor privind criteriile de integritate din partid.

Efectele codului de integritate și mai ales pierderile pentru partid vor fi și ele atinse la întâlnire.

Pe lângă subiectele politice și pupăturile de sfârșit de an, liderii PSD vor merge la o vânătoare organizată de Liviu Dragnea, mai spun sursele citate.

O întâlnire similară a fost organizată la începutul anului, tot în Turnu Măgurele, după pierderea alegerilor prezidențiale de către Victor Ponta, pe fondul frământărilor din partid. De altfel, mai multe întâlniri PSD-iste au avut loc în ultimii ani la Hotelul Turris din Turnu Măgurele. Orașul este locul din care Dragnea și-a pornit carierea politică ca membru al PD, actualul liderul social-democrat fiind membru al organizației municipale Turnu Măgurele.

LEAVE A REPLY