Traian Băsescu devoalează mutările pe care le fac PSD și PNL

0
291

traian

Traian Băsescu joacă tare în meciul politic! Fostul președinte lovește în PSD și PNL pe care le acuză că îngroapă viitorul României votând pensiile speciale nu doar pentru parlamentari, ci și pentru administrația locală. El îi cere lui Dacian Cioloș să emită o Ordonanță de Urgență prin care să suspende pe termen nelimitat acordarea pensiilor speciale.

”Ziua în care PSD şi PNL îngroapă în datorii viitorul ţării

Guvernul Boc a introdus sistemul de pensii în funcţie de contribuţia fiecăruia de-a lungul activităţii.

De mai bine de un an, sub atenta supraveghere a preşedintelui Iohannis, PSD şi PNL au dus o politică de revenire la pensiile speciale şi mărire de salarii, încercând să îşi atragă electorat utilizând banii publici. Astăzi, ticăloşia va fi desăvârşită prin introducerea pensiilor speciale şi pentru administraţia locală. Cele două partide nu fac nimic altceva decât să îngroape viitorul generaţiei tinere şi să o înhame la plata datoriilor făcute de părinţi.

Există o singură soluţie: guvernul Cioloş să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să suspende pe timp nelimitat aplicarea tuturor legilor care acordă pensiile speciale, mai puţin cele care îi privesc pe magistraţi.

PS. Anul acesta, deficitul fondului de pensii a fost de circa 19 miliarde RON, iar pentru anul 2016 se prefigurează un deficit de circa 22 de miliarde RON.”, e mesajul lui Traian Băsescu.

LEAVE A REPLY