Box: Lucian Bute consideră că 2015 a fost cel mai bun an al său după 2011

0
313

bute

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a afirmat pe contul său de Facebook că acesta a fost cel mai bun an al său din ultimii patru.

”Mă bucur în aceste zile de Sărbătorile de iarnă și îmi fac bilanțul anului 2015, poate cel mai bun după 2011. Chiar dacă pe 28 noiembrie am pierdut a doua șansă să devin Campion Mondial, personal sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an și sunt optimist pentru 2016”, a scris Bute.

Pugilistul de 35 de ani (32 victorii, 3 înfrângeri) a urat tuturor Crăciun Fericit și și-a invitat fanii să vizioneze, pe 25 decembrie, la ora 18,00 (ora României), pe pagina sa de Facebook, primul episod din serialul “Lucian Bute — A doua șansă”, realizat cu două săptămâni înaintea meciului cu James DeGale pentru titlul mondial.

Bute a pierdut titlul mondial în mai 2012, în fața lui Carl Froch.

Lucian Bute a fost învins la puncte, decizie în unanimitate, de britanicul James DeGale, într-un meci pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, desfășurat pe durata a 12 runde, pe 28 noiembrie, în gala profesionistă de la Centre Videotron din Quebec (Canada).

Bute (35 ani) a făcut un meci bun și o decizie în favoarea sa nu ar fi surprins pe nimeni, dar arbitrii-judecători l-au dat învingător pe campionul en titre: Phil Edwards și Benoit Roussel au decis 117-111 pentru DeGale, iar Nelson Vazquez a dat 116-112.

LEAVE A REPLY