Un apropiat al lui Michael Schumacher rupe tăcerea: Care e starea fostului mare pilot

0
306

michael-schumacher-2

Un apropiat al lui Michael Schumacher rupe tăcerea. Dupa o perioada in care familia lui Michael Schumacher s-a multumit doar sa dezminta anumite informatii aparute in presa, un apropiat de-al fostului mare sportiv a oferit noi detalii despre starea de sanatate a acestuia.

Willi Weber, fostul manager al lui Schumacher, a oferit un interviu publicatiei Express, in care a afirmat ca, in pofida progreselor facute, fostul pilot este in continuare intr-o stare grava. “Michael face mici progrese la doi ani la doi ani de la accident. Michael este intr-o situatie rea. Creierul sau este destul de afectat, conform spuselor doctorului”, a spus Weber.

“Mi se pare alarmant ca familia nu mai ofera nicio veste. Daca s-ar fi simtit mai bine, n-ar fi trecut neobservat acest lucru”, a mai spus Weber. In aceasta saptamana, publicatia germana Bunte a scris ca Michael Schumacher poate merge din nou, dar familia fostului sportiv a negat informatia, catalogand-o drept o “iresponsabilitate”.

Citeşte şi: Revenire de senzaţie în politică: Gigi Becali vrea un partid al preoţilor / VIDEO

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014. Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa. Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului sunt tot mai putine, mai spune ziare.com.

LEAVE A REPLY