Mama unei victime din Clubul Colectiv e devastată: ‘Praful să se aleagă de patroni’

1
247

patroni_colectiv

Mama unei victime din Clubul Colectiv e devastată de durere. Ana Pascu, președintele FR Scrimă, a aflat că patronii clubului Colectiv îşi vor petrece sărbătorile acasă, în familie. Reacția mamei lui Alex Pascu, liderul şi basistul trupei Goodbye to Gravity, ucis de incendiul de la Colectiv, este una înfiorătoare.

Alex Pascu, 32 de ani, unicul fiu al fostei mare sportive Ana Pascu, fusese transportat către o clinică privată din Franţa, însă, la coborârea din avion a intrat în stop cardio respirator. Medicii s-au chinuit 45 de minute să îl resusciteze, însă inima lui a cedat. Ana Pascu, a aflat tragica veste la câteva ore şi a leşinat. Acum, Ana Pascu este în depresie şi că nu se poate obişnui cu gândul că fiul ei a murit în condiţii atât de groaznice.

“Este şocată de când a aflat că cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost puşi în libertate. Plânge şi spune că fiul ei este în mormânt, iar cei vinovaţi de nenorocire vor petrece acasă, în sânul familiei. Vrea să depună plângeri, dar nu ştie ce să facă, de unde să o apuce. A ajuns în pragul disperării din cauza durerii. Ea a fost mereu o femeie puternică, însă moartea fiului a răpus-o. A blestemat de furie, a zis să se aleagă praful de ei. Familiile celor dispăruţi sunt şocaţi de vestea eliberării patronilor clubului”, a declarat un apropiat al familiei Pascu pentru Cancan.

Citește și: Antena 3: Dosarul care îl dărâmă definitiv pe Victor Ponta

În momentul izbucnirii incendiului pe scena clubului se afla trupa Goodbye to Gravity, care îşi lansa al doilea album. Doi dintre cei cinci membri ai formaţiei, Mihai Alexandru şi Vlad Ţelea, au murit la faţa locului. Bateristul Bogdan Enache a decedat pe 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum. Numărul persoanelor decedate în incendiul din 30 octombrie a ajuns la 63, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 11 dintre răniții transferați în străinătate.

1 COMMENT

  1. Doamna scumpa , DUMNEZEU sa l odihneasca pe copilul dumneavoastra dar asta e viata , altora le mor copii ca nu au baNI SA I DUCA LA OPERATII IN AFARA , ALTORA CA NU POT STA CU EI ACASA SA I SUPRAVEGHEZE SILE ARD IN CASA PENTRU CA TREBUIE SA MEARGA SA MUNCEASCA PTR SUPRAVIETUIRE , COPILUL DUMNEAVOASTRA STIA CA MERGE SA CANTE INTR O GROTA , SI A ASUMAT CONDITIILE , SI… ASA A FOST SA FIE …FEREASCA DUMNEZEU SA TRECEM PRIN ASA CEVA DAR , BLESTEMAND VA ATRAGETI SI MAI MULTA ENERGIE REA IN CASA DUMNEAVOASTRA , LASATI PE DOAMNE DOAMNE SA PLATEASCA FIECARUIA DUPA GANDUL SI FAPTELE SALE .

LEAVE A REPLY