Vicepremierul Rusiei s-ar fi împușcat în picior (presa)

0
221

Dmitry_Rogozin_Moscow_Interfax_02-2011

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, s-a accidentat la picior în circumstanţe controversate, potrivit Agerpres.

Vicepremierul Dmitri Rogozin s-ar fi împuşcat într-un picior în timpul unei şedinţe de tir, a relatat Interfax, citând o sursă din anturajul acestuia.

Sursa respectivă a indicat că vicepremierul rus s-ar fi rănit accidental în timpul tragerilor şi acesta este motivul pentru care Rogozin a absentat de la ultima reuniune a preşedintelui Vladimir Putin cu membrii guvernului rus de săptămâna trecută şi de la şedinţa cabinetului de miniştri de luni.

‘Dmitri Olegovici s-a rănit la un picior şi se află într-un spital din Moscova’, a menţionat sursa citată, adăugând că starea sa de sănătate nu suscită temeri, el primind îngrijiri medicale.

A urmat imediat o reacţie din partea unui consilier al vicepremierului rus, Nikita Anisimov, care a dezminţit informaţia că Rogozin ar fi fost spitalizat în urma unui accident la tir.

‘Noi nu confirmăm această informaţie, ea nu corespunde realităţii. Dmitri Olegovici se află la serviciu şi a coordonat marţi o şedinţă cu privire la stadiul lucrărilor de construcţie a cosmodromului Vostocinâi. Într-adevăr, cu câteva zile în urmă, el a suferit o rănire uşoară în cursul unui antrenament de handbal şi a beneficiat de un mic concediu medical. Dar toate acestea nu au nicio legătură cu informaţiile apărute’, a explicat consilierul Nikita Anisimov.

Anterior, pe contul de Twitter al lui Rogozin fusese postată o înregistrare a participării sale la o şedinţă de tir, în care nimerea toate ţintele cu focuri de pistol.

LEAVE A REPLY