Silviu Prigoană a stabilit deja detaliile nunții!

0
315

prigoana

Vacanţa de Crăciun a fost una de poveste pentru Silviu Prigoană, care a profitat din plin de timpul petrecut alături de băieţii lui şi de Mihaela, femeia alături de care omul de afaceri şi-a refăcut viaţa. Și, dacă tot a ajuns peste ocean, Silviu şi-a vizitat toţi prietenii, dar şi o parte din viitoarea familie.

Încă de la plecare, Silviu Prigoană, Mihaela şi băieţii cei mici ai omului de afaceri s-au decis că vor avea parte de vacanţa vieţii lor, iar cei patru nu s-au abătut de la plan şi au profitat din plin de fiecare loc în care au mers.

Cei mai răsfăţaţi au fost bineînţeles copii, Maximus şi Eduard, care au primit cadouri dintre cele mai alese, dar nici Silviu, nici Mihaela nu s-au neglijat, pentru ei fiind important timpul pe care l-au petrecut alături de prieteni, dar şi de viitorii cuscrii, care locuiesc în Chicago. „Am profitat de faptul că am ajuns aici pentru a-i vizita și pe părinţii Corinei, logodnica lui Honorius. Ne simţim bine, în familie şi asta este cel mai important”, a declarat Silviu Prigoană, semn că omul de afaceri a îmbinat utilul cu plăcutul, stabilind în detaliu amănuntele viitoarei nunți a fiului său.

Apropiaţi ai cuplului Honorius şi Corina ne-au dezvăluit în urmă cu ceva timp că tinerii îndrăgostiţi s-au logodit în vara acestui an şi vor să facă nunta anul viitor. Fiul cel mare al omului de afaceri formeză un cuplu cu frumoasa brunetă de pe vremea când studia în Chicago. De atunci, cei doi se iubesc tot mai mult, iar Corina a făcut sacrificiul de sta departe de familia ei, stabilită în America, pentru a fi alături de Honorius

Excursia în Statele Unite ale Americii a fost una de vis pentru cei mici, Maximus şi Eduard fiind extrem de răsfăţaţi de tatăl lor şi de iubita acestuia. „Băieţii au primit excursii în Chicago şi Las Vegas de Crăciun. Plus tablete, jucării şi laptopuri”, a mai spus Silviu Prigoană.

LEAVE A REPLY