Veşti bune de la CFR! Scad tarifele la bilete!

0
206

trenuri_14_2ec456e73a

Anul 2016 vine cu o surpriză plăcută din partea CFR. „Trenurile zăpezii” urmează să aibă tarife reduse spre stațiunile montane de la 1 ianuarie.

„Trenurile Zăpezii 2016”, care au ca destinație, plecare sau care tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani, pentru stațiunile Straja și Parâng și Piatra Neamț vor circula între 1 ianuarie – 29 februarie 2016, CFR anunțând reduceri la costul biletelor pe aceste trasee.

Astfel, CFR a anunţat că reducerile vor fi de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț, de luni până joi, la clasa a 2-a.

Tot de 25% reduceri la bilete vor beneficia şi cei care cumpără călătorii pentru zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a 2-a.

Mai mult, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur vor exista reduceri cuprinse între 31% și 56% valabile în toate zilele săptămânii.

 

LEAVE A REPLY