Andreea Bălan a plătit din nou pentru compania unui bărbat

0
205

andreea-balan

Andreea Bălan repetă greşelile din trecut, când investea nu doar sentimental, ci şi financiar, în relaţiile cu foştii partenerei.

Iubeşte de fiecare dată cu patimă, şi asta e, se pare, tot ceea ce contează. Andreea Bălan investeşte nu doar sentimental, ci şi financiar, în partenerii săi şi, chiar dacă “s-a ars” de două ori, este dispusă s-o facă încă o dată. Artista a plătit mii de euro pentru vacanţa pe care a petrecut-o alături de mama sa, în Singapore şi Kuala Lumpur, dar şi pentru continuarea concediului în compania unui alt însoţitor, în speţă actualul său iubit, George Burcea, în Thailanda şi Cambogia.

Actor cu posibilităţi reduse

Ea a scos bani din buzunar pentru întreg “pachetul”, actorul fiind cel care suportă doar restul cheltuielilor, cu micile distracţii pe tărâm asiatic. Deşi idila lor are o “vechime” de doar câteva luni, cei doi se află în Phi Phi Island, departe de tot ceea ce le-ar putea perturba liniştea. Tot aici, pe insula unde Leonardo Di Caprio a filmat pentru “The Beach”, ei au sărbătorit, recent, şi ziua de naştere a actorului, într-un mod cu totul special. “Dacă timp de 27 de ani mi-am sărbătorit ziua la cel mult 1 grad, anul acesta am parte de 33° C. Mergem să filmăm peşti coloraţi şi maimuţici furăcioase”, a anunţat iubitul Andreei, fost marinar înainte de a se apuca de actorie, cu posibilităţi reduse financiar, care prestează în spoturi şi videoclipuri.

În urmă cu un an, Andreea Bălan a fost nu doar cea care a ales destinaţia vacanţei de 30 de zile cu fostul său iubit, americanul Michael (foto), dar şi cea care a plătit toate cheltuielile. Pentru a fi singură cu acesta, artista l-a dus într-o vacanţă fierbinte, în Egipt, China, Thailanda şi Filipine, şi a scos din buzunar o sumă deloc de neglijat, aproximativ 15.000 de euro. Foarte ascultător, Michael nu a avut nimic de obiectat în ceea ce priveşte alegerea partenerei sale, care şi-a propus, printre altele, la acea vreme, ”să-şi îmbogăţească sufletul şi mintea cu amintiri extraordinare”, după cum însăşi mărturisea.

Andreea Bălan nu s-a uitat la bani nici în cei opt ani de relaţie pe care i-a avut cu Keo (foto), lucru de altfel mărturisit chiar de tatăl vedetei, la scurt timp după despărţirea celor doi. Artista a fost cea care a băgat cei mai mulţi bani în vila pe care şi-au ridicat-o împreună. Mai mult, Keo s-a folosit de lucrurile ei în timp ce era cu amanta. Pe Misty, devenită în prezent actuala iubită, o plimba cu maşina Andreei, şi se întâlnea cu ea într-un apartament din Dorobanţi al mamei sale, pentru care însă Bălanca îi plătea chirie, întrucât acolo îşi ţinea hainele.

 

LEAVE A REPLY