“I just love my curvy girl! She looks so hot!”. Mesajul lui Felix Baumhartner către Mihaela Rădulescu

0
2091

miha

O postare recentă de pe contul de facebook a cunoscutului sportiv Felix Baumgartner, arată cum austriacul iubește foarte mult formele Mihaelei Rădulescu, cea cu care, de altfel, are și o relație.

“I just love my curvy girl! She looks so hot!”, a scris Felix la o postare pe contul său de facebook, în care apare și o poză cu vedeta româncă, îmbrăcată într-o rochie verde, mulată.

Și Mihaela Rădulescu a distribuit poza respectiva, dar cu o altă descriere. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook poza respectivă, alături de care se afla un citat filosofic în care vorbește despre dragoste, înțelepciune și umor.

Imediat, la poza postată de Felix au început să curgă comentariile din partea internauților, care afirmau că doar “rochia pe care o purta Mihaela o facea să pară sexy”.

Alte comentarii sperau ca “Mihaela să-i rămână loială austriacului” sau îi transmiteau să iubească sufletul femeii pe care o are alături, deoarece infățișarea sa este trecătoare. De asemenea, mai mulţi internauţi au dat o altă conotaţieexpresiei “curvy girl”, folosită de Felix Baumhartner

Baumgartner este un sportiv austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012 cu un costum special, săritură pentru care acesta a intrat în Cartea Recordurilor.

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care are și un copil. După ce s-a despărțit de acesta, ea a avut o relație cu prezentatorul TV, Dani Oțil. Nici relația cu acesta nu a durat, Mihaela începând o relație cu Felix Baumgartner.

LEAVE A REPLY