Elena Udrea a petrecut in club pana dimineata! Cum a fost surprinsă la spritz

1
2556

udrea club

Elena Udrea stie sa distreze, chiar daca in ultima perioada a avut numai necazuri cu legea. Sambata seara, fostul ministru al turismului nu a tinut cont de vremea de afara, si a iesit in oras cu mai multi prieteni, însă a fost szrprinsă de jurnaliştii de la CANCAN.ro.

Zapada incepuse sa se astearna peste tot in Capitala, in noaptea de sambata spre duminica, dar codul meteorologilor nu a facut-o pe Elena Udrea sa-si schimbe planurile. Fostul ministru si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica intr-un restaurant select din nordul Capitalei, Nuba, cel mai hot loc din Bucuresti, unde se aduna toata lumea buna. De altfel, mesele se rezerva acolo cu cel putin o saptamana in avans!

Acolo a avut Elena Udrea, dupa toate aparentele, o intalnire, pana spre ora 3 a diminetii de duminica. Partenerul ei de discutii a fost Gelu Visan. Udrea nu s-a rezumat insa numai la asta, a dansat, a baut vin si a dat noroc!

Soferul a asteptat-o in masina, dupa care, anuntat fiind din timp de iesirea fostei “blonde de la Cotroceni”, a inceput, zgribulit, sa dea jos zapada de pe automobilul de lux, folosind nu o maturica ci… mainile goale. A reusit si a intrat repede in autoturism sa se incalzeasca dar si sa se asigure ca inauntru este un climat optim pentru transportul in siguranta, la destinatie, al Elenei Udrea!

Nu a trecut mult si Elena Udrea a iesit din restaurant, insotita de un barbat intre doua varste. Parea destinsa si fara nici un fel de apasare, in ciuda procurorilor DNA, care o “vaneaza” in patru dosare penale!

Intalnirea a fost una reusita, pentru ca Elena Udrea s-a oferit, dat fiind orele tarzii in noapte, sa-l lase acasa. Asa se face ca politiciana blonda a urcat, cum se cuvine, pe bancheta din spate a limuzinei, in timp ce insotitorul ei a luat loc langa sofer.

Masina a infruntat nametii si viscolul abundent, lasandu-l pe partenerul Elenei Udrea undeva in zona Pietei Domenii.

udrea masina

Dupa ce pasagerul a coborat, soferul a fost directionat de Udrea catre domiciliul acesteia, intr-un complex rezidential, unde fosta “blonda de la Cotroceni” a ajuns tarziu, in jurul orei 4 dimineata.

1 COMMENT

  1. Articolul spune ca Elena Udrea “a ajuns acasa tarziu, in jurul orei 4 dimineata”. Eu spun ca a ajuns acasa chiar devreme! Multi vecini cred ca si-au spus ca venea de la piata!

LEAVE A REPLY