Ce a decis instanța în cazul preotului care a ucis o adolescentă de 15 ani

0
157

ce-a-patit-preotul-din-constanta-care-a-ucis-o-adolescenta-de-15-ani-356177

Fostul preot care a ucis o adolescentă de 15 ani într-un apartament din Mamaia, în luna aprilie a anului trecut, rămâne cu condamnarea la 12 ani de închisoare, dată de Tribunalul Constanţa, decizia de luni a Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă, scrie Mediafax.

Curtea de Apel Constanţa a menţinut, luni, condamnarea la 12 ani de închisoare a lui Laurenţiu Constantin Aspru, în vârstă de 38 de ani, din Bistriţa Năsăud. Instanţa a decis să deducă din pedeapsă perioada reţinerii şi arestării preventive, de la data de 11 aprilie 2015 şi până în prezent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Laurenţiu Constantin Aspru este obligat şi la plata sumei de 560 de lei, cheltuieli judiciare către stat, decizia de luni a Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

În 12 octombrie 2015, Laurenţiu Constantin Aspru a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la 12 ani de închisoare pentru omor. Bărbatul, fost preot în judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a recunoscut fapta în faţa instanţei, dar şi în cursul urmăririi penale.

LEAVE A REPLY