Clipe grele pentru Adrian Năstase: ”S-a stins în linişte… ”

0
644

adrian-nastase-usl-detasare-kovesi-18274460

Fostul premier Adrian Năstase a trecut sâmbătă seara prin momente mai puţin plăcute. Acesta a anunţat pe blog că Aramis, câinele familiei, a murit.

“Cainele nostru, Aramis, a murit aseara. S-a chinuit in ultimile doua saptamani. In ultimile zile, statea in casa, in holul de la intrare. Nu se mai putea ridica pe picioarele din spate apoi deloc. Ne privea. Nu a scos un geamat. Ne privea. L-am iubit cu totii. Medicamentele nu l-au mai ajutat. Ne astepta sa ajungem la Cornu si ne insotea peste tot. In ultimii 12 ani a facut parte, practic, din familie. Acum, la sfarsit, cand il mangaiam dadea din coada. Atat mai putea sa faca. Am stat cu el pana in ultimile clipe. S-a stins in liniste, privindu-ne. Nu stiu ce a fost el in viata anterioara dar sper ca, intr-o viata viitoare, va impartasi, celor din jur, aceeasi bunatate si caldura”, scrie Năstase pe blog.

Aramis devenise celebru în august 2014, după eliberarea din închisoare a lui Adrian Năstase. Câinele a apărut într-o fotografie de familie, cu un detaliu… ruşinos (foto jos).

nastase si fiii

LEAVE A REPLY