Traian Băsescu DEZVĂLUIE jocurile făcute de Klaus Iohannis și Eduard Hellvig

0
639

KLAUS WERNER IOHANNIS - VALIDARE - PRESEDINTE - CURTEA CONSTITUT

Traian Basescu îi face praf pe cei din PSD şi PNL. Fostul preşedinte dă de pământ cu cele două partide într-o postare pe facebook. Şeful MP râde de războiul dintre liberali şi social-democraţi în privinţa legii alegerilor locale în două tururi de scrutin.

“Despre neputincioşi în politică. Atunci cînd liberalii, în comisia condusă de PNL-istul Mihai Voicu şi ulterior în plenul parlamentului, au votat alături de PSD alegerea primarilor dintr-un singur tur, le-a părut că s-au pricopsit politic. Atunci cînd din programul Guvernului Cioloş au scos emiterea legii pentru alegerea primarilor în două tururi, de asemenea au votat programul cu multă veselie tot alături de PSD.

Acum, cînd au constatat că protejatul lor, al lui Iohannis şi al lui Hellvig nu are şanse să cîştige Primăria Capitalei, vor să se revină la două tururi pentru alegerea primarilor. Eu nu spun că nu este corectă alegerea primarilor din două tururi. Dimpotrivă, susţin că alegerea primarilor dintr-un singur tur este un experiment greşit făcut în timpul mandatului meu şi care trebuia corectat. Dar revenirea liberalilor asupra subiectului, după ce acum cîteva săptămîni au votat alături de PSD actuala lege electorală, dar şi programul Guvernului Cioloş, nu înseamnă nimic altceva decît neputinţă şi disperare pe care liderii PNL încearcă să le salveze prin propagandă mincinoasă făcută împotriva propriilor aranjamente cu PSD. Oricum, Hellvig şi Iohannis nu-l pot face primar pe Buşoi nici în două tururi”, crede Băsescu.

Nici Cătălin Predoiu nu a scăpat de vorbele grele ale fostului preşedinte. “Poate se încearcă şi cu Predoiu pentru că el este tot timpul încălzit şi pregătit… să fie numit”, a încheiat Băsescu.

LEAVE A REPLY