Ludovic Orban îi atenționează pe Iohannis şi Cioloş: ‘Vor răspunde’

0
240

iohannis ciolos

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, lansează un atac extrem de dur la adresa PSD-ului, dar nici Klaus Iohannis sau Dacian Cioloş nu scapă de vorbele grele ale liberalului. Într-o postare furibundă pe facebook, Orban atrage atenţia tuturor asupra tacticii social democraţilor.

“Interesanta strategia PSD. Se fac ca sprijina guvernul in Parlament, protejandu-si cohortele de politruci plantati in administratie in guvernarea Ponta ( secretari de stat, presedinti si vicepresedinti de agentii si autoritati, manageri de companii, secretari generali si secretari generali adjuncti, directori generali si directori, prefecti si subrefecti, sefi de deconcentrate ) cu amenintarea depunerii unei motiuni de cenzura. Pastreaza, de asemenea, monopolul absolut al alocarii de bani pentru investitii catre localitati, favorizand primarii PSD in pregatirea alegerilor locale. Iar in timpul acesta, desi ei sunt practic la putere, televiziunile aflate sub influenta lor toaca guvernul de dimineata pana seara, dand vina pe Johannis si PNL pentru toate greselile, reale sau inventate, ale executivului”, a tunat Orban.

Liberalul nu se opreşte aici. Cioloş şi Iohannis au intrat la rândul lor în cătarea liberalului. “In ritmul asta, in cateva luni, imaginea guvernului va fi facuta tandari, cu consecinte evidente asupara imaginii PNL ( care, desi in realitate nu are niciun om in guvernare, este perceput ca fiind responsabil de activitatea guvernului ) , iar PSD va organiza practic alegerile prin miile de pesedisti mentinuti in pozitii cheie, cu consecinte evidete asupra “corectitudinii” procesului electoral. Daca Dacian Ciolos,si, mai ales, girantul sau, Klaus Johannis, nu inteleg aceasta strategie diabolica a PSD si nu o contracareaza, vor raspunde pentru consecintele ei nefaste”, a încheiat Orban.

sursa: stiripesurse.ro

LEAVE A REPLY