SCANDAL SEXUAL cu un greu PSD: A fost filmat făcând sex cu două tinere

0
562

video

Imagini compromiţătoare în care ar apărea actualul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, au fost publicate marți seara de adevarul.ro. Pe filmuleţul de 15 minute, ce pare a fi înregistrat în anul 2012, edilul buzoian apare în compania a două tinere, într-o cameră de hotel. Din conversaţia întreţinută de politician reiese că fetele îi sunt cunoştinţe mai vechi şi că nu se afla la prima escapadă extraconjugală, susține sursa citata, potrivit Revista Blogurilor.ro.

Filmuleţul pare a fi din 2012. În partea a doua a înregistrării, personajele apar întreţinând relaţii sexuale, susțin cei de la adevarul.ro Veridicitatea imaginilor este incertă, însă la prima vizionare asemănările sunt izbitoare. Înregistrările au fost realizate cu camere ascunse într-o cameră de hotel.

Constantin Boşcodeală are 54 de ani, este căsătorit şi are trei copii din două căsnicii. Conduce primăria Buzău de aproape două decenii, fiind cel mai longeviv primar din istoria oraşului Buzău. A fost preşedinte al PSD Buzău până în toamna anului trecut când, din cauza problemelor în justiţia, a renunţat la funcţie.

Boşcodeală a fost a fost acuzat de abuz în serviciu, în două dosare de cercetare penală, în ultimul dintre acestea fiind condamnat, de prima instanţă, la cinci de ani de închisoare. Primarul Buzăului a făcut apel şi speră să fie achitat, deoarece consideră că i s-a făcut o mare nedreptate.

IMAGINI PRELUARE ADEVARUL.RO

LEAVE A REPLY