Tenis: Openul Australiei – Alexandra Dulgheru s-a oprit în primul tur la dublu

0
473

alexandra-dulgheru_39998900

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a fost eliminată în primul tur al probei de dublu din cadrul Openului Australiei, în care a făcut pereche cu spaniola Silvia Soler-Espinosa (Spania).

Miercuri, cuplul româno-iberic a fost învins în două seturi, 7-6 (7/3), 6-3, de perechea Iaroslava Șvedova (Kazahstan)/Samantha Stosur (Australia), cap de serie numărul 11.

Pentru participarea la această probă, Dulgheru și Soler-Espinosa au fost recompensate cu un cec în valoare de 14.000 dolari australieni și 10 puncte WTA.

Tot miercuri, perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și belgianca Ysaline Bonaventure a învins cuplul Jelena Jankovic (Serbia)/Andrea Petkovic (Germania), cu 6-4, 6-4, calificându-se în turul secund al Openului Australiei.

Olaru și Bonaventure s-au impus într-o oră și 21 de minute, iar în turul al doilea vor întâlni câștigătoarele meciului Daria Gavrilova (Rusia)/Elina Svitolina (Ucraina) — Anastasia Pavliucenkova/Elena Vesnina (Rusia), cap de serie numărul 5.

Perechea româno-belgiană și-a asigurat, prin acest succes, un cec de 23.000 de dolari australieni și 130 de puncte WTA.

LEAVE A REPLY