Târâtă cu mascații la DNA, iar acum a murit: Povestea care a zguduit România

0
412

lumanare

A murit Maria Cociorvan, bătrâna acuzată de DNA că ar fi dat mită găini și „ouă negre”! În cursul nopții de 20 ianuarie, Maria Cociorvan, bătrâna ridicată de DNA și acuzată că a mituit un judecător cu ouă și găini, s-a stins din viață.

Maria Cociorvan, bătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă “negre” şi miere, a murit noaptea trecută. Potrivit primelor informații, bătrâna ar fi murit în somn. Era acuzată de procurori că ar fi cumpărat influenţă de la un judecător din Rădăuţi, dând mai întâi mită găini şi ouă, iar apoi o mie de euro. În luna iunie, ea a fost luată cu mascaţii şi adusă în Capitală. După câteva ore de audieri, aceasta a fost eliberată, dar lăsată singură pe străzile Bucureștiului.

Tanti Maria: “Îmi spuneau că am dat mită ouă şi găini”. Cum femeia nu avea la ea bani de drum, pentru că nu ştia că va fi adusă de la Suceava tocmai la Bucureşti, a rămas în poarta DNA şi a început să plângă. Un avocat de la Rădăuţi i-a dat bani să-şi cumpere bilet de tren. Pe 20 ianuarie, Maria Cociorvan s-a stins din viață, anunţă Antena 3.

LEAVE A REPLY