Andreea Marin, GEST INEDIT în emisiune lui Teo. Ce a făcut, în direct

0
224

andreea-marin2

De-a lungul timpului, Andreea Marin s-a implicat în mai multe campanii caritabile, fiind ea însăși președintele unei asociații umanitare.

În ultima perioadă, vedeta a adus în țară mai mulți medici din Turcia, pentru a ajuta la soluționarea unor probleme medicale sau pentru consiliere în acest domeniu. De asemenea, ea a ajutat mai multe persoane cu posibilități finaciare reduse să beneficieze de operații gratuite peste hotare. Pentru că vrea să ajute cât mai mult, Andreea Marin nu se sfiește însă nici să ”strice” desfășurătorul unei emisiuni, dacă situația o cere.

Așa s-a întâmplat, miercuri, la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Ea l-a adus în platou pe doctorul Dr. Selcuk Yucel, specialist în urologie, care a venit in Romania pentru a oferi gratuit o a doua opinie medicală. La un moment dat, în timpul emisiunii, ”Zâna” a marturisit ca la intrarea în sediul postului TV s-a întâlnit cu mămica unui băiețe bolnav, în vârstă de 14 ani, al cărui caz îl cunoștea de ceva vreme.

”O mamică cu un baiețel de 14 ani care a avut până acum 25 de operații. Afecțiunea lui este una dură. Vreau s-o invit aici, dar nu vreau să îndrăznesc prea mult”, a spus Andreea Marin, ridicându-se de pe canapea, ca pe vremea când avea emisiunea ”Surprize surprize”. Evident, Teo a fost de acord, așa că momentul a fost unul inedit.

andreea-marin

Pe Laur l-am născut cu o malformație genitală. Nu avea orificiul anal și nu avea uretră. Avea o altă deschidere a uretrei. L-am făcut să creadă ca e normal așa cum e. De doi ani nu mai merge la școală pentru că nu are cum. E foarte greu”, a declarat mama băiețelului bolnav. Medicul turc i-a oferit o părere afizată: ”Boala este una foarte compelxă, dar există soluții și în cazul acesta. Exista șansa să aibă o viață mai mult sau mai puțin normală. E posibil să înveți să trăiești cu această afecțiune”.

LEAVE A REPLY