Lora se pregătește pentru primul copil: “Toată lumea îmi prezice că va fi băiat”

0
150

lora

Cântăreața a mărturisit că își dorește să devină mămică pentru prima oară. Ea a dezvăluit și ce nume va avea copilul ei, dacă va fi băiat.

Lora are planuri mari pentru anul 2016. Invitată la emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, ea a explicat ce anume își dorește pentru acest an.

“Îmi doresc un album nou. Îmi doresc să îmi achit creditul. Asta mi se pare amuzant – că lumea crede că suntem milionari în euro sau că avem sute de mii de euro puse undeva. Cam ce se câștigă la concerte se reinvestește în imagine, în videoclipuri din ce în ce mai scumpe… Eu valorez mai mult decât contul meu bancar. Vreau să-i cumpăr mamei o casă. E greu pentru toată lumea și toate grijile astea mă țin ancorată așa în realitate”, a declarat cântăreața.
“Îmi doresc un copil. Toată lumea îmi prezice că va fi băiat primul meu copil. O să-l cheme Mihai-Alexandru. Mihai pentru că întotdeauna am simțit că am o legătură specială cu numele acesta. Mama este Mihaela. Am avut un frățior care a murit. Un frățior mai mare care a murit. Eu ar fi trebuit să fiu mijlocia. Și numele lui era Mihai. Și întotdeauna am crezut că sunt sub tutela arhanghelului Mihail. M-am simțit protejată de oricine avea numele Mihai”, a mai spus vedeta.

Măritată doar doi ani

lora_si_dan_badea_articol-1024x768

Lora este una dintre cântărețele apreciate de pe scena muzicală din țara noastră. Este cunoscută și grație emisiunilor la care a participat, fie în calitate de concurent, fie în cea de jurat. În plan personal, artista s-a căsătorit în vara anului 2012 cu actorul Dan Badea. Însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit.

Lora și Dan au divorțat în octombrie 2014, la notar. Cei doi s-au despărțit în termeni amiabili și au ajuns şi la o înţelegere în ceea ce priveşte partajul averii pe care au făcut-o, împreună, în timpul mariajului.

 

LEAVE A REPLY