DEMISII în lanţ partidul lui Traian Băsescu

0
1530

Traian_Basescu_EPA_03_98a385994f

Demisii în lanț în partidul lui Traian Băsescu! Preşedintele Mişcării Populare (MP) Slatina, profesorul Victor Iacobescu, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că demisionează din acest partid.

Au mai anunţat că pleacă din partid vicepreşedintele MP Slatina, Ionuţ Comănescu, şi vicepreşedintele organizaţiei de tineret a MP Olt, Elena Ene.

‘Pentru mine, se încheie o etapă în care am crezut. (…) În urma ultimelor evenimente, a demisiei d-lui preşedinte Marian Vasile, am aşteptat să văd ce se doreşte la Olt, la Slatina, de noua conducere. Nu am fost contactat, nu am fost sunat (…) să stabilim obiectivele pentru acest an, pentru a câştiga alegerile. Astfel, am înţeles că prezenţa mea nu mai este dorită în acest partid. Decât să fiu unul dintre cei care nu îşi găsesc locul, rostul în acest partid, prefer – şi am luat decizia- ca, începând azi, să nu mai fac parte din Mişcarea Populară’, a spus Victor Iacobescu.

În opinia acestuia, modul de a face politică al noii conduceri a Mişcării Populare Olt va conduce partidul la eşec la alegerile locale.

Victor Iacobescu, profesor de limba şi literatura română la un colegiu din Slatina şi fost inspector şcolar, consideră că el ar fi putut câştiga fotoliul de primar al municipiului Slatina dacă partidul i-ar fi aplicat proiectele şi ideile. Anul trecut, fostul preşedinte al Mişcării Populare Olt, Marian Vasile, care a demisionat din funcţiile de conducere din partid în urmă cu două săptămâni, a anunţat că Victor Iacobescu va fi candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Slatina.

Citeste si: Soţia lui Victor Ponta, Daciana Sârbu, iese la ATAC: Este o experienta profund traumatizanta

Iacobescu a subliniat că deocamdată nu pleacă la alt partid şi că nu renunţă la ideea de a candida pentru Primăria Slatina.

‘Începând de astăzi, nu mai sunt membru Mişcarea Populară. Nu mai sunt membru deloc, nici la Slatina nici la Olt. (…) Nu pot să neg că am fost contactat de alte partide. Deocamdată drumul meu este independent. Oamenii care au crezut în mine mă fac să merg mai departe. Rămân în cursa pentru Primăria Slatina. Deocamdată independent’, a precizat Victor Iacobescu.

CITESTE SI: Un milionar celebru a fost condamnat la mulți ani de închisoare

LEAVE A REPLY