TRAGIC Studenta la Medicină dispărută a fost găsită moartă în condiţii suspecte

1
1609

poze_cu_gabriela_patrascu_din_ziua_in_care_a_disparut__unde_a_fost_vazuta_ultima_data_1453370497_64970200

Gabriela Patrașcu, studenta de la Universitatea de Medicină, care a dispărut pe 11 ianuarie, a fost găsită moartă în pădurea de la Orhei.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Diana Maxim, corpul tinerei a fost găsit la 300 de metri de la traseu, în apropiere de restaurantul „Doi Haiduci”, potrivit Unimedia.info.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliția Mariana Bețivu, pe corpul tinerei existe semne că a fost strangulată.

Mai exact, aceasta a fost găsită agățată de un copac.

Versiunea preliminară a oamenilor legii este că tânăra s-ar fi sinucis. Motivul care stă la baza acestei versiuni este faptul că „tânăra a accesat în ultima perioadă pagini web cu modalități de sinucidere”, se menționează într-un comunicat al IGP.

Gabriela Patrașcu este originară din raionul Florești și a dispărut în dimineața zilei de 11 ianuarie, în regiunea Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Ea a fost căutată cu disperare de către membrii familiei. Aceștia au făcut un apel către toți doritorii de a se implica în căutări.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY