O vedetă PRO TV, la un pas de pușcărie! Ce se va întâmpla cu emisiunea

0
417

pro_tv

O vedetă PRO TV e la un pas de pușcărie! Asta, după ce un proces din trecut are șanse să se redeschidă, iar judecătorii l-au putea condamna. Este vorba despre Adegbuyi Adekunle Miron, luptătorul de K-1 care a plecat luni în Cipru, pentru filmările emisiunii ”Ferma vedetelor” (PRO TV), unde marele premiu este de 50.000 de euro. El stă ca pe ghimpi, căci unul dintre bătăuşii implicaţi în scandalul de pomină de acum şase ani, când Benny a fost achitat, cere rejudecarea procesului.

Producătorii show-ului “Ferma vedetelor” au vrut pentru ediţia a doua a reality-show-ului, care se filmează în Cipru, şi un dur printre concurenţi. Aşa că l-au ales pe Benny (31 de ani), pe numele său real Benjamin Adegbuyi Adekunle Miron, kickboxer român şi fost luptător K-1, născut la Aiud din tată nigerian şi mamă româncă. Obişnuit cu victoriile, acesta va scoate artileria grea în competiţia pentru titlul de Fermierul anului. În cantonamentul de la “Fermă”, Benny va fi “antrenat” de Nea Raţă. „Având în vedere pregătirea pe care o fac pentru meciuri, cred că sunt un participant puternic. Şi la propriu şi la figurat. Nu renunţ niciodată până nu reuşesc ceea ce trebuie să fac şi mă adaptez oricăror condiţii. Cred că acest lucru mă poate duce până în finală”, a declarat Benny, conform click.ro.

Sportivul de culoare a fost la un pas să ajungă la puşcărie după ce a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Benny s-a ales cu această acuzaţie, după ce în 2009 a fost implicat, alături de alte şase persoane, într-o altercaţie care a avut loc într-un club din oraşul Câmpeni. În urma conflictului, un bărbat s-a ales cu răni grave ce i-au pus viaţa în pericol. O parte dintre inculpaţi, printre care şi Benny Adegbuyi, au stat în arest timp de mai multe luni, în perioada 2009 – 2010.

În 2013, sportivul a fost achitat, însă unii dintre cei implicaţi au primit pedepse grele cu închisoarea. Clujeanul Flaviu Tărău, cel care a primit cea mai grea pedeapsă, de 9 ani, nu s-a împăcat nici acum cu ideea că va petrece atâţia ani după gratii. El a cerut magistraţilor din Alba Iulia rejudecarea procesului, iar în 26 ianuarie va avea ocazia să-i convingă pe judecători că nu merita să fie închis atâta vreme, în timp ce unii dintre inculpaţi au fost achitaţi. Chiar dacă acesta va obţine redeschiderea procesului penal, iar Benny ar putea fi nevoit să se întoarcă în România, producătorii show-ului de la Pro TV nu-şi fac griji pentru mersul bun al emisiunii. “Departamentul juridic al Pro TV şi producătorii emisiunii vor lua o decizie în momentul în care vor fi puşi în faţa faptului împlinit. Momentan nu sunt probleme”, au declarat surse din departamentul de PR al Pro TV.

LEAVE A REPLY