PNL ține la SECRET un nou candidat la PRIMĂRIA Generală: Cine este candidatul de pe banca de rezerve

2
453

mystery-manCu toate că liberalii l-au anunțat pe Cristian Bușoi ca fiind candidatul oficial pentru funcția de primar al Bucureștiului, pe banca de rezerve se încălzește frenetic un nou posibil candidat. Este vorba de actualul primar interimar al Municipiului București, liberalul Răzvan Sava. După conferințe de presă și muncă de teren în zilele în care a nins, Sava pregătește proiecte ce țin mai mult decât mandatul său de interimar, care expiră prin iunie.

Primarul interimar al Capitalei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj specific celor care candidează pentru funcția de edil prin care promite o cosmetizare și o schimbare la față a Bucureștiului.

Un București modern, un București prietenos cu locuitorii săi este, nu există nici un dubiu, o dorință exprimată de bucureșteni în orice studiu, sondaj. Planul Integrat de Dezvoltare Urbană este exact răspunsul la aceste așteptări ale bucureștenilor. Am decis să reintroduc PIDU pe ordinea de zi a ședinței din 26 ianuarie a Consiliului General. PIDU cuprinde 62 de proiecte de investiții în Capitală, în valoare de aproximativ 293 de milioane de euro. Zonele vizate sunt: Piața Romană la Nord, Piața de Flori la Sud, Calea Moșilor la Est și Calea Griviței la Vest. #PIDU #Bucuresti”, a scris Sava pe Facebook.

Proiectele sale ar dura mult peste cât s-ar întinde mandatul acestuia, de aceea PNL l-ar putea pregăti pe Sava ca rezervă și să-i calculeze scorul din sondaje prin primăvară ca să vadă dacă ar putea să-i ia fața lui Bușoi. Nu este de mirare abordarea liberalilor, ținând cont că, potrivit legislației electorale, primarul este ales dintr-un singur tur, nu din două, iar dreapta este foarte divizată în Capitală, plasând PNL pe locul 2, după PSD.

Un București modern, un București prietenos cu locuitorii săi este, nu există nici un dubiu, o dorință exprimată de bucureșteni în orice studiu, sondaj. Planul Integrat de Dezvoltare Urbană este exact răspunsul la aceste așteptări ale bucureștenilor. Am decis să reintroduc PIDU pe ordinea de zi a ședinței din 26 ianuarie a Consiliului General. PIDU cuprinde 62 de proiecte de investiții în Capitală, în valoare de aproximativ 293 de milioane de euro. Zonele vizate sunt: Piața Romană la Nord, Piața de Flori la Sud, Calea Moșilor la Est și Calea Griviței la Vest. #PIDU #Bucuresti

Posted by Razvan Sava on Friday, January 22, 2016

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY