Cura de slăbire pentru leneşi! Dai jos 9 kilograme în 10 zile

0
476

lazy-girl-weight-loss1_0

Persoanele care isi doresc sa piarda in greutate fara a-si mai bate capul cu toate detaliile unei diete serioase de slabit pot apela alternativ la o cura speciala de slabit.

Cura cu limonadă a fost creată de Stanley Burroughs cu 50 de ani în urmă reprezentând la momentul respectiv o cură rapidă de detoxifiere intensă a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras și nesănătos și pentru cei care nu urmau niciun program sportiv, având o viață sedentară.

În ce constă cură cu limonadă? 

Cură cu limonadă pentru eliminarea surplusului de kilograme constă în consumul exclusiv de limonadă, 6 porții pe zi, timp de 10 zile. Limonadă se obține astfel:

– 2 linguri suc de lămâie proaspăt

– 2 linguri sirop de arțar organic, gradul B

– un vârf de linguriță de piper roșu;

– 300 de ml apa filtrată sau apa plată.

După 10 zile se recomanda introducerea treptată a celorlalte alimente în regimul zilnic, începând cu supele de legume, apoi cu legume și fructe proaspete, apoi carnea și în final dulciurile și grăsimile. În timpul dietei nu este recomandat să faceți sport fiindcă oricum organismul nu va dispune de energia necesară și riscați să leșinați fiindcă dietă este foarte săracă energetic dar și pentru că această dietă predispune oricum la topirea masei musculare prin nevoile proteice ale organismului, dacă faceți sport creșteți nevoia proteica a organismului și metabolismul proteic este afectat și mai mult.

LEAVE A REPLY