Elena Udrea vrea răzbunare! Vezi ce va face politiciana!

0
519

udrea-01-gp_01_43c3db734c-1024x768

Deputații europeni au decis ieri că nicio persoană care are probleme cu justiția nu trebuie prezentată publicului în cătușe,așa cum se întâmplă foarte des în România.

Decizia forului european a fost una de bun augur pentru fosta ministră a turismului Elena Udrea care vrea să i se facă dreptate pentru faptul că a fost prezentată în mass media încătușată.Astfel,politiciana va da în judecată, CEDO, statul român.

Parlamentul European a adoptat ieri, 20.01.2016, Directiva privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie. Conform Directivei, autoritatile publice vor trebui să se abțină de la prezentarea persoanelor suspectate sau acuzate ca fiind vinovate, în instanță sau în public, “prin utilizarea de măsuri de constrângere fizică”, cum ar fi cătușe, boxe, lanțuri, cu excepția cazurilor în care asemenea măsuri sunt necesare din rațiuni de securitate. In cazul meu, evident ca nu aveam de gand sa ma bat cu gardienii ca sa evadez.
Voi sesiza CEDO in zilele urmatoare, asa cum am anuntat dar inca nu am facut, pentru plimbarea mea in catuse in fata presei chemate sa ma filmeze pentru ca intreaga natiune sa vada succesul luptei anticoruptie. Nu pentru ca nu mi-as asuma ipostaza de incatusata a Sistemului, ci pentru ca drepturile unui om, chiar si ale Elenei Udrea, trebuie respectate”, a spus Udrea.

sursa: libertatea.ro

LEAVE A REPLY