Atenţie, bucureşteni! Ce se întâmplă astăzi la staţia de metrou Piaţa Unirii 2

1
1242

metrou

Pe 24 ianuarie, românii au motive de distracţie. Toţi cei care vor circula cu metroul vor avea parte de o mega-surpriză.

24 ianuarie este ziua în care sărbătorim Unirea Principatelor Române – s-au unit Moldova şi Ţara Românească, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Cu acest prilej se cântă si se dansează Hora Unirii .

Versurile aparţinând poetului Vasile Alecsandri au fost publicate pentru prima dată în 1856, în Steaua Dunării, revista lui Mihaiel Kogălniceanu, titlul original fiind Hora Unirei. Muzica a fost compusă de Alexandru Flechtenmacher.

Citeste si: Vești bune pentru călătorii RATB

“Vă invităm, dragi călători cu metroul să participaţi la concertul ce va fi susţinut cu acest prilej de celebrul Ansamblu Folcloric ”Cununa Carpaţilor”, duminică 24 ianuarie la ora 14:00, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Va fi veselie din belşug, cântec, joc şi voie bună! Punctul central al spectacolului dorim să fie Hora Unirii, în care vom invita călătorii să se prindă. În acest mod dorim să aducem bucurie în suflete, punând totodată în valoare talentul şi prestaţia Ansamblului Folcloric ”Cununa Carpaţilor”, se arată într-un comunicat Metrorex.

hora-unirii-65720500-465x390

CITESTE SI: Activitati de facut in Bucuresti cand e frig afara

1 COMMENT

LEAVE A REPLY