Gest ŞOCANT făcu de părinţii Aurei Ion: Au dormit dezbrăcaţi în zăpadă!

0
315

aura-ion

La doi ani de la tragedia din Munții Apuseni, moții nu au uitat clipele contracronometru în care s-au zbătut să găsească avionul prăbușit în munți. Salvatorii spun că din 2014 încoace multe s-au schimbat în zonă, însă ceea ce nu vor uita niciodată este gestul pe care familia studentei Aura Ion l-a făcut la locul accidentului. ”Părinții și fratele ei s-au dezbrăcat și s-au întins pe jos, în locul în care am găsit-o pe Aura, și au vrut să vadă cât rezistă în frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute”, a povestit pentru Libertatea unul dintre moți.

La locul accidentului au venit de mai multe ori și părinții studentei Aurei Ion, însă experimentul pe care l-au făcut i-a șocat inclusiv pe moți.

”Ei erau mâhniți că nu le-am salvat fata. Noi am făcut tot ce am putut pentru ea, dar era deja moartă când am ajuns. Și le-am zis să meargă cu noi ca să vadă cu ochii lor că fata nu avea cum să reziste atâtea ore în frigul acela, fiind și rănită. Când am ajuns acolo, părinții și fratele ei s-au dezbrăcat și s-au întins pe jos, în locul în care am găsit-o pe Aura, și au vrut să vadă cât rezistă în frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute pe jos, după care i-am dus repede acasă și i-am încălzit”, povestește Trif, vizibil impresionat de suferința părinților studentei.

Nimeni nu știe că inclusiv acum cei trei moți salvatori fac periodic parastase în creierii munților în memoria lui Iovan și a Aurei și se roagă pentru sufletele lor.

sursa: Libertatea.ro

LEAVE A REPLY