Monica Tatoiu, atac dur la adresa Valentinei Pelinel

0
185

pelinel_m_crop_644x416_01597700

În urma declaraţiilor şi a părerilor expuse de Monica Tatoiu legate de cel mai titrat subiect monden al începutului de an, Valentina Pelinel a luat atitudine şi, cel mai probabil, o va acţiona în instanţă.

De când a anunţat că va deveni mămică, a refuzat să comenteze, încercând să pară cât mai fericită şi pozitivă… Şi totuşi, Valentina Pelinel a fost deranjată de comentariile la adresa fiului ei nenăscut, motiv pentru care vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu. “Nu dau replici nimănui. Cine este în măsură să judece? Îmi pare rău că doamna Monica Tatoiu vorbeşte urât la adresa copilului meu nenăscut care nu are nicio vină şi, în acest sens, voi acţiona pe cale legală”, a spus Pelinel la Antena Stars.

Una dintre declaraţiile care se pare că au deranjat-o cel mai tare pe viitoarea mămică este că fiul ei a fost numit bastard. “I-am zis să uite că m-a cunoscut. Din moment ce o femeie este imorală şi dă naştere unui bastard din egoism, merită tot oprobriul lumii”, a fost o parte din declaraţia Monicăi Tatoiu la aceeaşi televiziune.

LEAVE A REPLY