O echipă de jurnalişti, agresată de un lider de sindicat Metrorex pe peronul stației Piața Victoriei VIDEO

1
248

metrou n

Reporterul si cameramanul Realitatea TV, aflați în stația de metrou Piața Victoriei pentru a măsura distanța dintre peron și tren, au fost agresați de un bărbat în timp ce realizau experimentul, scrie Realitatea.net.

Reporterul Realitatea TV a povestit că, în timp ce se afla cu rigla pe peron pentru a măsura distanța, un bărbat l-a apucat violent de mână, adresându-i injurii atât lui, cât și cameramanului.

Bărbatul a spus că este un călător și că vrea să intre în tren, asta în condițiile în care toate ușile de acces erau deschis.

În momentul în care a urcat în tren, în timpul închiderii ușilor, bărbatul violent l-a scuipat pe cameramanul Realitatea TV care îl filma.

Potrivit unui telespectator Realitatea TV, agresorul este nimeni altul decât un lider de sindicat din Metrorex, Marin Picu.

Este posibil ca acesta să facă parte din serviciul de pază al Metrorex, ținând cont că după ce a urcat în tren a purtat o discuție cu unul dintre angajații companiei de transport.

Experimentul Realitatea TV vine după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a cerut joi, 28 ianuarie, închiderea staţiei de metrou de la Piaţa Victoriei, constatând că viaţa călătorilor este pusă în pericol de distanţa prea mare dintre peron şi vagoanele de metrou: 25 de cm.

Decizia vine ca urmare a unei reclamaţii, după ce un cetăţean şi-a prins piciorul în spaţiul dintre peron şi vagon. Metrorex a primit o amendă contravenţională de 20 000 de lei, a anunţat ANPC.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ Răspunsul oficial al Metrorex în scandalul închiderii staţiei Piaţa Victoriei

1 COMMENT

  1. Acum sincer, reporterul putea sa-si faca treaba cum trebuie si sa raporteze situatia, ca distanta o poate vedea orice prost si daca e sa gandem, in cazul a 10 sau 15 centimetri de gaura, tot atentia face diferenta ;) Ma gandesc ca media, Realitatea TV, ar putea sa raporteze decizii si actiuni luate, nu dimensiunea spatiului dintre 2 corpuri. Asta imi zice la fel de bine o rigla sau profa de fizica. Tiganul ala nu trebuia sa scuipe, DAR HAI SA FACEM STIRILE INTERESANTE SI UTILE, NU DOAR PENTRU AUDIENTA. Ar trebui sa ne informati, nu sa ne instigati sau sa ne derutati cu toate cacaturile posibile. Fa-ti treaba, si meriti laudat, fii tigan, meriti scuipat.

LEAVE A REPLY