Seismologii, anunt terifiant: Vine un mare cutremur in Romania!

0
214

seism

Un cutremur de proportii in Romania nu a mai avut loc de ani buni in Romania, insa cele trei seisme care au avut loc recent intr-o singura zi, au cam panicat lumea.

Seismologul Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Fizica a Pamantului, a declarat ca urmatorul mare cutremur care se va abate asupra Romaniei va avea efecte puternice in special in Moldova, dar si in Muntenia si Dobrogea, dar nu poata sa spuna cand va avea loc acesta. “Cutremure ca la 4 martie 1977 ar crea o dezordine formidabila. Oamenii nu sunt pregatiti in ciuda tuturor avertismentelor date in ultimii ani”, spune profesorul Marmureanu.

Seismologii sustin ca statistic analizele arata ca intr-un secol se produc doua cutremure de magnitudine mai mare de 7. Prin urmare specialistii in seismologie se asteapta ca in perioada urmatoare sa aiba loc un cutremur cu o magnitudine foarte mare si la noi in tara, chiar daca nu se stie exact momentul in care va avea loc.

Un cutremur devastator este descris si in profetiile parintelui Arsenie Boca. Acesta a prezis ca Bucurestiul va fi sters de pe harta Romaniei in urma unui cutremur mare. “Se va oua de doua ori”, iar la a treia ouare, marele oras va fi sters de pe fata pamantului pentru pacatele lui, a prevestit Arsenie Boca. “Blocurile se vor transforma in cutii de chibrituri”, preciza duhovnicul. Si cum profetia a fost facuta inainte de nii ’40, parintele le spunea apropiatilor ca ei nu vor prinde acest eveniment pentru ca el se va petrece dupa moartea lor.

LEAVE A REPLY