Veste bună pentru bucureşteni: Se reia circulaţia tramvaielor pe două şosele aglomerate

0
181

tramvai

Circulatia tramvaielor pe soselele Iancului si Pantelimon va fi reluata, incepand din weekend, potrivit unui anunt facut de primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu.

Acesta subliniaza ca Politia Locala din sector va ajuta la indepartarea masinilor care sunt parcate pe liniile de tramvai, dupa ce tronsonul dintre Piata Iancului si Bulevardul Pierre de Coubertin a fost finalizat de mai multe luni, dar nu a fost dat in folosinta.

“Se reia circulatia tramvaielor pe soselele Iancului si Pantelimon. La solicitarea RATB, am decis sa sprijin prin intermediul echipajelor Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, actiunea de indepartare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe linia de rulare a tramvaielor de pe soselele Iancului si Pantelimon (tronsonul cuprins intre Bulevardul Ferdinand si Bulevardul Chisinau).

Conducerea RATB a hotarat redeschiderea traficului tramvaielor in cele doua cartiere bucurestene si doreste ajutor pentru eliminarea autovehiculelor parcate neregulamentar pe calea de rulare”, a scris pe Facebook Neculai Ontanu.

De asemenea, acesta noteaza ca sambata s-ar putea relua circulatia tramvaielor.

“In functie de rezultatul probelor care se efectueaza in aceste zile cu vagoane de tramvaie, se intentioneaza ca de sambata, 30 ianuarie a.c. sa se reia circulatia tramvaielor pe Soseaua Iancului si pe Soseaua Pantelimon (tronsonul cuprins intre Bulevardul Ferdinand si Bulevardul Chisinau) “, mai sustine Ontanu.

Lucrarile de reabilitare la liniile de tramvai si la carosabil au inceput in luna iunie 2013, astfel ca au durat mai bine de doi ani si jumatate, iar termenul initial de finalizare era toamna anului 2014.

LEAVE A REPLY