Lovitură pentru Antena 1. O vedetă a postului şi-a dat demisia

4
258

tv_spatiu_82933500

Iuliana Luciu (28 de ani), asistenta Simonei Gherghe la ”Acces Direct”, a luat decizia de a pleca din Antena 1, după câțiva ani în care a apărut pe micul ecran, pe acest post.

Sora Nicoletei Luciu spune că la mijloc nu a fost vreun conflict sau nemulțumire, ci doar faptul că își dorește mai mult de la cariera ei, decât ceea ce îi oferă postul de asistentă.

”Eu am vorbit de multă vreme cu cei din Antenă că voi pleca. Nu s-a întâmplat nimic. Am spus că o să plec pentru că vreau și pot mai mult. Vreau să joc în filme și am nevoie timp să merg la castinguri. Poate vor fi telenovele, poate și filme străine, de ce nu? Oricum, îmi este dor să joc în filme, e o muncă pe care o fac cu pasiune. Cât am fost asistentă am învățat foarte multe lucruri și sunt recunoscătoare pentru asta. Voi rămâne prietenă cu toți cei cu care am lucrat”, a declarat Iuliana Luciu pentru libertatea.ro. Ea a precizat că va mai apărea pe micul ecran în calitate de asistentă doar până la data de 26 februarie.

iulianaluciu_1350516327_63949300

4 COMMENTS

  1. Iuliana este dragalasa,talentata si frumoasa,cred si eu ca poate mai mult….
    Doresc sa aiba noroc atat pe plan profesional cat si in viata particulara…
    cu mult drag din Iasi

  2. Ce stire de doi lei!De cand o asistenta este vedeta unui post TV?Chiar nu vedeti cat de ridicoli sunteti?Rusine pentru lipsa de profesionalism in alegerea stirilor adevarate.Regret ca am deschis pagina.O stire era daca Mihai Gadea pleca de la A3.

  3. Deci ca sa fi VEDETA este suficient sa-i ti de mana pe invitati si sa repeti ca un papagal numele firmelor care sponsorizeaza emisiunea si mai “celebre vedete”,Simonica cea “inteligenta”!

LEAVE A REPLY