VIDEO Scene dramatice la METROU, la Piața Unirii, după ce un bărbat a salvat un om căzut pe şine. Trenul a trecut chiar pe deasupra sa

2
231

Un bărbat căzut pe şinele de metrou în staţia Piaţa Unirii a fost salvat în ultima clipă de un alt călător. Salvatorul nu a apucat să urce înapoi pe peron înainte de sosirea garniturii în staţie şi, ca să nu fie strivit de tren, s-a pus la pământ, într-un refugiu, relatează România TV.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Piaţa Unirii, iar România TV a intrat în posesia înregistrării făcute de un martor la teribilul eveniment. Potrivit poliţiştilor, unei persoane i s-a făcut rău şi a căzut pe şine, iar un bărbat a sărit imediat ca să-i dea o mână de ajutor şi a reuşit să ajute victima să urce înapoi pe peron cu numai câteva secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie.

Cum pericolul ca salvatorul să fie călcat de tren era foarte mare, au urmat clipe dramatice. Un poliţist i-a dat indicaţii, iar bărbatul s-a pus la pământ, într-un refugiu, trenul a trecut peste el şi aşa a scăpat nevătămat.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY