O bunăciune din dosarul “Prostituţie în showbiz”, în prag de nuntă cu un afacerist

0
158

g

Este supranumită “regina sexului”, iar numele ei se regăseşte pe lista divelor de Dorobanţi care au dat cu subsemnatul în dosarul “Prostituţie în showbiz”. De atuurile ei se bucură, mai nou, un tânăr turc extrem de bogat, fost soldat în legiunea franceză.

Georgiana Constantin a ţinut primele pagini ale ziarelor, după ce numele ei a apărut într-unul dintre cele mai stufoase dosare de proxenetism din ţară. Se pare că sumele vehiculate de procurori, pe care Georgiana le-ar fi încasat în urma serviciilor prestate, nu i-au ajuns bombei sexy, aşa că nu a pierdut timpul şi s-a reorientat rapid. Georgiana a pus mâna pe un om de afaceri prosper, de origine turcă. Iar secretele nu se opresc aici! Surse din anturajul tinerei au mărturisit pentru SPYNEWS.ro că Ogul Saracoglu a fost soldat în Legiunea Străină, iar acum fostul mercenar nu are ochi şi timp decât pentru focoasa blondă, care i-a pus capac.

“Georgiana a fost la el în vizită, îi cunoaşte sora şi familia, ba mai mult decât atât şi-a dus şi prietenele în Turcia. Sunt de nedespărţit, iar Ogul este extrem de îndrăgostit de ea. Nu ştiu dacă îi cunoaşte trecutul, însă nu cred că îi pasă. Cert este că Georgianei nu îi lipseşte nimic de când este cu el şi nu este exclus să se termine cu o nuntă”, a mărturisit sursa noastră. Atunci când nu petrece timp cu iubita lui, afaceristul turc se plimbă prin toată lumea cu iahturile sau maşinile de lux.

georgiana constantin

Înainte să cunoască celebritatea prin intermediului dosarului de proxenetism, Georgiana îşi făcea veacul ca şi clientă falsă prin cluburile de fiţe ale Capitalei, acolo unde a cunoscut şi afaceriştii potenţi financiari care i-au devenit şi clienţi, potrivit procurorilor. Mai mult, explicau procurorii care s-au ocupat de dosarul ”prostituție în showbiz”, calitățile pentru care era lăudată au dus la mărirea tarifului blondei, care ajunsese să încaseze, potrivit anchetatorilor, pentru prestaţiile ei din pat, peste 500 de euro pe seară.

g constantin copy

LEAVE A REPLY