Tudor Chirilă a RECLAMAT PSD-ul la Autoritatea Electorală Permanentă

0
152

CHIRILA

Tudor Chirilă a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la un banner al PSD, care este amplasat în faţa parcului Herăstrău din Bucureşti.

Actorul şi cîntăreţul precizează că “mizeria” de acest fel ar trebui oprită de cetăţeni, prin reclamaţii. Pe de altă parte, şi alţi utilizatori ai platformei de socializare Facebook au publicat imagini cu astfel de bannere, care ar fi fost amplasate în sectorul 1 din Bucureşti. Alegerile locale ar urma să aibă loc pe 5 iunie, urmînd ca startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai, potrivit unor proiecte de hotărîri ale Guvernului privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, puse în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă.

„Am sesizat autoritatea electorală permanentă cu privire la banerul PSD amplasat în faţa parcului Herăstrău. Văd azi că este o campanie în toată regula, după cum se vede (bannerul e în fundal). Probabil şi în alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprită de cetăţeni, prin reclamaţii. Vă invit şi pe voi să scrieţi celor de la sectorul 1 şi autorităţii electorale permanente“, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

banner_psd_2016013119

LEAVE A REPLY