Uite ce soluţie a găsit METROREX pentru a NU închide stația de metrou Piața Victoriei

1
280

metrou (2)

Compania Metrorex a găsit o soluție la problema din stația de metrou Piața Victoriei. Reprezentanții companiei au pus benzi reflectorizante care să marcheze marginea peronului, pentru a atrage atenția călătorilor unde se termină peronul și unde începe spațiul destinat metroului.

Solutia relativ ieftina a celor de la Metrorex vine dupa ce un calator a facut o plangere ca si-a prins piciorul in spatiul dintre tren si peron si Protectia Consumatorului a amendat compania, informeaza B1Tv.

ANPC a cerut si prirea circulatiei trenurilor din motive de siguranta insa Metrorex a anuntat ca nu va inchide statia de metrou Piata Victoriei.

Mai mult, in comunicatul semnat de directorul Metrorex Marin Aldea se precizeaza ca incidentul semnalat de Protectia Consumatorilor nu a avut loc in realitate, dupa cum au aratat imaginile surprinse de camere de supraveghere.

CITESTE SI: VIDEO Scene dramatice la METROU, la Piața Unirii, după ce un bărbat a salvat un om căzut pe şine. Trenul a trecut chiar pe deasupra sa

In ceea ce priveste distanta dintre tren si marginea peronului, “aceasta variaza de la statie la statie in functie de razele de curbura ale acestora, conform instructiei de norme si toleranta specifica si instructiei de miscare referitoare la gabaritul trenurilor”, mai spun oficialii companiei.

CITESTE SI: Decizie fără precedent: Staţie de metrou ÎNCHISĂ de ANPC

SURSA: LIBERTAEA.RO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY