Se fac recrutări pentru un job cu salariul de 5.000 dolari pe lună

0
203

euro-465x215

Compania internațională de recrutare Crossover caută să angajeze în România o persoană potrivită pentru un job în domeniul administrării bazelor de date.

Postul este ce Cassandra Superstar și vizează administrarea bazelor de date Cassandra în cadrul unei companii de software de top.

Principalele responsabilități ale acestui job sunt: suport pentru servicii clienți cu rapoarte și actualizarea informațiilor, monitorizarea backup-urilor, orientarea către detalii, rezolvarea problemelor sub presiune și stres.

Candidații trebuie să aibă un nivel foarte bun de cunoaștere a limbii engleze, scris și vorbit, studii absolvite în domeniul științelor calculatoarelor, studii tehnice sau o experiență de lucru care să echivaleze același nivel de cunoștințe, peste cinci ani de lucru cu baze de date Cassandra, cunoștințe Java și experiență de rezolvare a problemelor.

Citeste si: O nouă lege antifumat în 2016. Lista ţigărilor care vor fi interzise în România

Se lucrează de acasă pentru compania internațională și salariul se ridică la 5.000 de dolari pe lună pentru 40 de ore lucrate pe săptămână, în cadrul unui program de luni pănă vineri.

Află AICI mai multe detalii despre acest job pentru o companie din afară remunerat cu 5.000 de dolari pe lună și trimite-ți CV-ul dacă ești persoana potrivită.

 

Citeste si: DOCUMENT Femeia care a sesizat METROREX la ANPC spune cum şi-a prins piciorul la METROU și prin ce a trecut

 

LEAVE A REPLY