EXPLOZIE la bordul unul avion de pasageri!

0
188

avion-somalia

O persoană a muri şi alte trei au fost rănite ca urmare a unei explozii produse la bordul unui avion de pasageri, în Somalia.

Explozia produsă la bordul unui avion care decolase decolase din Somalia spre Djibouti a produs moartea unui om şi rănirea altor trei. Avionul, de tip Airbus A-321, care aparţinea companiei somaleze Daalo Airlines, efectua o cursă între Mogadishu şi Djibouti, având la bord 65 de oameni, dintre care cinci membri ai echipajului.

Martorii suţin că un motor al aeronavei ar fi luat foc imediat după decolarea de pe aeroportul Aden Adde din Mogadishu, imediat fiind auzită o explozie. “Imediat după decolare, pilotul a observat un incendiu la un motor. A întors avionul şi a aterizat în siguranţă”, a declarat un oficial aeroportuar citat de site-ul de ştiri Horseed Media. Conform altor surse, la bordul avionului a explodat o bombă imediat după decolare.

Persoana care a murit a căzut din avion, cadavrul carbonizat fiind găsit la sol în zona Balcad, în apropierea aeroportului din Mogadishu.

LEAVE A REPLY