BOMBA ANULUI în showbiz: Gigi Becali l-a dat de gol pe Cristi Borcea: Cu ce femeie RĂMÂNE. Surpriză MARE!

0
187

borcea_si_becali_01337700_91610000

Gigi Becali a dar, miercuri, ultimele detalii despre situaţia lui Cristi Borcea, care are din nou probleme după ce în celula sa au fost găsite sute de pastile psihotrope, dar şi un aparat de fitness, scrie ROMÂNIA TV.

“Pastiele sunt de un an şi jumătate. El când era în libertatea lua pastile, un pumn, ca să doarmă seara. Acum, în puşcărie, trebuie să ia doi pumni, alea erau date cu reţetă. Aparatul de fitness era dat tot cu apropbare. Mi-a spus să anunţ că nu are nici un ban, toate bunurile sale sunt lasate gaj pentru credite la bancă. Deci nu dă bani la nici o amantă. Să vedem acum care mai stă cu el din iubire”, a spus Gigi Becali.

“A zis când o să iasă o să tragem linie, eu cu el, plus şi minus şi rămâne cu una şi mi-a promis că toată viaţa lui o să fie cuminte şi liniştit. Eu nu îl cred, dar măcar la jumate să le reducă”, a mai spus Gigi Becali.

“Eu o aleg pe fina mea, pe Alina, chiar dacă nu s-a comportat frumos faţă de Valentina. Şi ea şi-a dat seama că a greşit, dar din gelozie şi supărare…”, a msi spus Gigi Becali.

 

LEAVE A REPLY